Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Fortsetter du å benytte dette nettstedet aksepterer du bruk av våre informasjonskapsler. Du kan endre dette i dine innstillinger for nettleseren.

Hos Hansens Bilverksted AS får du alt du trenger til bilen din

Hansens Bilverksted AS selger både nye og brukte Volkswagen personbiler og Volkswagen Nyttekjøretøy. Vi er et merkeverksted på Volkswagen og utfører service og reparasjoner på din bil. Trenger du å skifte dekk har vi også et eget dekkhotell for våre kunder slik at dekkene lagres optimalt til neste sesong.

Det er viktig for oss at medarbeiderne våre er oppdatert på alt som skjer innenfor sine fagfelt. Mekanikerne våre er spesialutdannet og kjenner alle modeller fra Volkswagen i detalj. Dette betyr at vi alltid kan tilby like god service – enten det gjelder de nyeste og mest avanserte elbilene eller eldre biler.

Hos Hansen Bilverksted AS er vi opptatt av å hjelpe deg med å finne den bilen som er riktig for deg og dine behov, og å gi deg den aller beste kundeopplevelsen, både før og etter at du har kjøpt en ny bil fra Volkswagen. Hos oss får du din egen personlige bilmekaniker.

Velkommen til oss hos Hansens Bilverksted i Sandessjøen.

Åpningstider

Salg

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 16:00

Delelager

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 16:00

Verksted

  • Mandag - Fredag
    07:30 - 16:00
Se åpningstider for andre avdelinger ››